Tuesday, November 12, 2013

Linsensuppe - Lentil soup

Published: Tuesday, November, 12 2013
The Photo was made by the chef
Linsensuppe

  • Linsen 400 gr.
  • 1,2 Liter
  • Zwiebel
  • Suppengrün
  • - Möhren, Poree, Knollensellerie, Petersikie
  • 2 Kartoffeln
  • 150 gr.Speck
  • 4 Mettwurst
  • Salz
  • Pfeffer
  • mgl. Maggi - Gewürze

1,2 Liter und 400 gr Linsen ca. 10 min. aufkochen und 30 min köcheln. Suppengrün putzen und schneiden dazu noch 2 Kartoffeln zu schneiden.
Nach den 30 min. dazu das Gemüse und die Kartoffeln nehmen und weiter 30 min. köcheln.
Noch 12 min. mit den Mettwürsten ziehen lassen.
Arbeitszeit: ca. 1 Std.
Lentil soup

  • Lentil 400 gr.
  • 1,2 Liter
  • 1 Onion
  • Green soup
  • - Carrots, leeks, celeriac, parsley
  • Two potatoes
  • 150 gr.Bacon
  • 4 German Sausage
  • Salt
  • Pepper
  • mgl. Maggi - Spices

1.2 liters and 400 g lentils 10 minutes. bring to a boil and simmer for 30 minutes. Clean and cut greens plus a 2 potatoes cut.
After the 30 min. to take the vegetables and potatoes and a further 30 min. simmer.
Another 12 min. can be drawn with the german sausages.
Working time: 1 hours

No comments:

Post a Comment